English Deutsch

Avinom

Avinom is uitgegroeid tot een toonaangevende internationale industriele toeleverancier in de bevestigingsmaterialen en meubelbeslag.

Avinom is al 50 jaar de toeleverancier voor toonaangevende meubelproducenten. Naast het ruime pakket aan voorraadproducten is het ontwerpen en ontwikkelen van de meest uiteenlopende onderdelen of totaaloplossingen met de daarbij behorende logistieke service de kracht van onze onderneming geworden.

Inmiddels vinden onze producten hun weg naar een zeer grote diversiteit van afnemers in de hout- kunststof- en metaalverwerkende industrieën. Onze kennis en inkoopvolume biedt u garantie op een stabiel prijsbeleid. 

Avinom is een zelfstandige onderneming die gelooft in flexibiliteit om zo een optimale samenwerking te creëren.

Avinom selections

Naast onze overzichtelijke productkatalogus met ons gehele leveringsprogramma presenteren wij jaarlijks onze " Selections". Actuele producten toegesneden op uw branche.

Create dreams
Tasteful kitchen
Relax sittings
The luxury way
Chilling zone


Productcatalogus

Onze digitale catalogus toont u de standaard- mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Vele producten kunnen wij direct uit voorraad leveren. Mocht een product niet in onze voorraad zijn opgenomen dan kunnen wij, door onze korte aanvoerlijnen u alsnog snel van dienst zijn. Vraag catalogus aan...

 

 

Interzum 2017

interzum2017
Ook dit jaar presenteren wij de nieuwste modellen, ontwikkelingen en oplossingen in meubelbeslag.

Een bezoek aan de Interzum, 's werelds grootste branche evenement, is een "must"  voor iedereen in de Meubelindustrie.
 
 
 
 
Terug

Avinom Selections