Maatwerk

Avinom werkt met klanten uit allerlei verschillende hoeken. Het kan dan ook voorkomen dat een klant een product zoekt dat niet in ons vaste catalogus-assortiment zit. Geen probleem, want we leveren ook maatwerkproducten. We werken vanuit de probleemstelling van onze relaties en vragen door totdat we exact de juiste oplossing hebben. Zo bent u bij Avinom altijd verzekerd van de juiste producten.

Vul het formulier in als u nog vragen heeft of contact op wenst te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Passende oplossing”

In de meeste gevallen zorgen meubelproducenten dat ze hun meubels zo maken dat er producten uit ons vaste assortiment in verwerkt kunnen worden. Avinom zorgt dat ook het tegenovergestelde mogelijk is. Wij passen onze producten aan op uw wensen. Zo voorzien wij u van een maatwerkoplossing die perfect bij uw product past.

Ontwerp

De beginvraag van iedere klant is anders. Soms komt een klant met een eigen ontwerp dat we samen verder uitwerken. Maar Avinom staat ook voor u klaar om een volledig nieuw product te ontwerpen op basis van uw wensen. Het resultaat is in alle gevallen hetzelfde: een maatwerkproduct dat volledig afgestemd is op uw wensen.

Design-elementen

Niet alleen functionele producten worden afgestemd op uw ontwerp. We denken ook mee over het uiterlijk van het product, bijvoorbeeld door het aanpassen van de kleur. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een product uit ons catalogus-assortiment te realiseren in een kleur die u zelf kiest uit de 99+ kleuren die we aanbieden. Maar ook voor helemaal nieuwe design-elementen die uw product helemaal afmaken, kunt u bij ons terecht.

Kleuren en materialen

Toepasbaarheid

Dankzij onze kennis van verschillende branches, materialen, technieken en productiemanieren, kunnen we buiten de gebaande paden gaan. We bedenken oplossingen op maat en besteden daarbij meteen aandacht aan de toepassing van het ontwerp in productie en montage. Bovendien houden we rekening met de veiligheidsrichtlijnen, testen we de producten uitvoerig en indien gewenst, leveren we producten met de juiste certificaten.

Bent u opzoek naar iets bijzonders?
Wij denken graag met u mee.

Niet iedereen werkt op dezelfde manier. Daarom bieden we heel wat mogelijkheden aan om snel met Avinom te starten.