Over ons

Sinds 1967 is Avinom toonaangevend in meubelbeslag en bevestigingsmaterialen. We helpen en inspireren wereldwijd meubelproducenten die op zoek zijn naar de beste oplossingen, perfect passend bij hun eindproduct. Naast een ruim catalogus-assortiment, bedenkt Avinom innovatieve oplossingen volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Uw wens is onze inspiratie.

Rijkdom aan ideeën

Avinom zit boordevol ideeën, is inventief en durft anders te zijn. Saaie en grijze ontwerpen passen niet bij ons. Wij durven andere kleuren te gebruiken. Naast onze ruime collectie basiskleuren, lanceren we kleurentrends en spelen we in op vragen van de markt.

Bovendien is Avinom vindingrijk en denkt mee in oplossingen op maat. Wij adviseren bij de ontwikkeling van compleet nieuwe producten en helpen bij de implementatie van producten uit onze catalogus.

“Just Dutch”

We vertalen ons Nederlandse karakter naar een creatief ontwerp. De kracht van Avinom is het flexibel oplossen van meubelvraagstukken. Daarbij letten we op zowel functionaliteit en productie als assemblage en design. Deze visie zorgt voor duizenden tevreden opdrachtgevers waaronder meubelmakers, keuken- en beddenfabrikanten en interieurbouwers.

Praktisch én stijlvol design

Bij het ontwerpproces hebben de designers van Avinom oog voor zowel het praktische gebruik als de uitstraling. We zorgen dat de producten zo eenvoudig mogelijk door volautomatische processen, professionals en eindgebruikers bevestigd kunnen worden. Zelfs de volautomatische verwerking zoals barcodes, voorraadbeheer, slimme inzet van verpakkingen en logistiek neemt Avinom uit handen.

Herkenbare kwaliteit

Het iconische uitroepteken van Avinom komt terug in alle producten. Dit is ter waarborging en herkenning van de kwaliteit van het product. Natuurlijk denken onze designers graag mee om ook uw icoon of logo terug te laten komen op het product.