10 januari 2023

Trendy het nieuwe jaar in met Avinom

Zoals ieder jaar kunnen we ons ook dit jaar weer richten op een aantal spannende trends en ontwikkelingen in onze branche.

Kleur
Wie het komende jaar met de laatste trends mee wenst te gaan, moet absoluut de kleuren donkerblauw, grijs en goud in de gaten houden. Dit zijn kleuren die afgelopen jaren al vaker populair waren en dit gaan blijven. Het gaat bij deze kleuren niet alleen om muren, maar ook vooral om meubels en stijlelementen. Grijs is veelzijdig, warm, als basis heel geschikt en erg stijlvol. Blauw zorgt voor luxe, rust, vertrouwen en koelte. Goud is eveneens een luxe opvallende kleur dat zorgt voor warmte en veiligheid en als detail een echte blikvanger vormt.

Bij Avinom zouden wij Avinom niet zijn als wij niet voorbereid waren op alle kleurentrends. Bekijk daarom snel onze mooie stijlelementen in allerlei kleuren als goud of grijs. Ook een kleur of tint die wij nog niet in de catalogus hebben staan, zouden wij in overleg kunnen verzorgen.

Materialen
Heel populair in huis gaan in 2023 natuurlijke elementen worden. Het Scandinavische gevoel met lichte houtsoorten zal veel te zien zijn. Naast meubels zal dit ook terugkomen in vloeren, plafonds en muren. Samen met veel natuurlijke elementen als planten en droogbloemen, kunnen materialen als bamboe, rotan en steen een rustgevend, botanisch en warm geheel vormen.

Ook is duurzaamheid wederom een belangrijk kernwoord in de veelzijdige meubel- en interieurbranche. Gerecyclede materialen zijn niet alleen als statement belangrijk, maar hiermee dragen we ook een steentje bij aan een beter milieu. Voorbeelden van deze materialen zijn bioplastic en steen.

De producten van Avinom zijn mooi vormgegeven en verkrijgbaar in allerlei materialen als prachtige houtsoorten of gecertificeerd aluminium of RVS. Deze zouden het effect van een ‘statement piece’ (een pronkstuk in het interieur zoals een mooie vaas of een kunstwerk) kunnen versterken. Ook dat is een trend voor het komende jaar. Bekijk snel onze veelzijdige designs en verschillende materialen in onze catalogus.

Terug naar overzicht

Bent u opzoek naar iets bijzonders?
Wij denken graag met u mee.

Niet iedereen werkt op dezelfde manier. Daarom bieden we heel wat mogelijkheden aan om snel met Avinom te starten.